Fler tips

Vi fortsätter med tips på bra presenter som inte kostar så mycket. Det är alltid roligt att få ge bort presenter och det är spännande att hitta något som är unikt och som passar mottagaren perfekt. Det här är inte alltid så lägg, men vi ger dig tips för att uppvaktningen skall bli lyckad.

mobiltelefon

Vårt tips idag är dekorationer och speciella tillbehör till mobilen. Idag är en Iphone ett smycket som vi gärna vill ha lite exklusiv. Det är härligt att se alla dessa mobiler i olika färger och format och det finns till och med små tofsar man kan fästa på mobilen. Det här gör så klart Maria Montazami glad som har blivit känd som den svenska från Hollywood som älskar tofsar. Kika in hos populära Maria för att få ytterligare tips om tofsar och snygga väskor med mera. Maria har inte bara en blogg utan också en shop där man bland annat kan köpa hennes egendesignade snygga väska. Tyvärr får du inte den för under 1000-lappen utan här handlar det om närmare det dubbla.

mobilUnga människor gillar att göra sin Iphone lite extra snygg och därför kan ett nytt skal vara en bra gåva till en tonåring. Se till att du får rätt skal till rätt modell av Iphone. När du behöver ett spännande skal som passar till en Samsung Galaxy kan du kika in hos Mobian.se. Här finns många tjusiga skal för en Galaxy oavsett modell. Kika särskilt på produkten som kallas Casey – Bubbly Heart. Det är ett mycket dekorativt och det passa en mobil ägd av en ung likväl som en äldre innehavare av Galaxy S II. Än mer spännande är att man på Mobian har möjlighet att designa ett eget skal. Här bestämmer du färg på skalet och laddar in en bild du vill ha. Smart eller hur! Det kan verkligen bli en uppskattad present.Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted by admin in category "Tips