ATG

ATG står för Aktiebolaget Trav och Galopp och det grundades redan 1974. Det ägs av de båda bolagen AB Trav och AB Galopp, men har även en samverkan med staten. Staten tillsätter halva styrelsen och även ordföranden. ATG har givetvis spelmonopol på spel på hästar, eftersom det råder ett statligt sådant i Sverige. Du som spelar via dem kan satsa på hästsporter, vilket är otroligt populärt i Norden. Det som är lite mer invecklat med trav och galopp jämfört med andra sporter är att du måste sätta sig in i hur de olika hästarna mår, hur de tränas, om de har presterat väl på senare tid, om de lider av skador och mycket annat.

Du kan även ta reda på stamtavlor och utifrån det försöka räkna ut vilken häst som skulle kunna ha bäst chans att vinna ett lopp. Du måste inte bara ha koll på de olika hästarna utan även deras kuskar, och även här kan du göra lite bakgrundsforskning om hur personen som styr sulkyn har kört hästen innan, hur resultaten har sett ut vid tidigare lopp samt i vilken form de är för tillfället.

Oddsspel

Det är alltid spännande att slå vad på olika saker och särskilt när det gäller hästsport eftersom det är så enkelt att spela. Du kan även vinna en hel del pengar om du skulle gissar rätt, och du kan göra detta direkt via ATG:s hemsida eller ombud som du hittar lite varstans i olika matvarubutiker runtom i Sverige.

Genom att spela hos ATG spelar du på de odds som sätts på de olika ekipagen, dessa odds kan ändras allteftersom fler spelar. Om du spelar mycket kan du ansöka om ett ATG-konto där du sköter ditt spelande och där pengarna sätts in automatiskt om du får en vinst.

Spela ihop eller spela system

Spel på hästar kan även vara ett socialt spel eftersom du kan spendera tid med vänner och spela tillsammans vilket höjer underhållningsfaktorn ytterligare. Ni kan även lägga ihop era pengar och spela som lag för ännu större vinster, och det är inte alls omöjligt att arbetslag kan vinna en stor summa pengar att dela på. Det härliga med hästsporter är att du kan gå och titta på dem live om du så önskar. Det är alltid roligare att spela när du ser allt hända framför ögonen jämfört med att titta på Tv, så ta chansen om du kan och heja fram hästen du spelat på!Copyright © 2024. All rights reserved.

Posted by admin in category "Online", "Spel", "Tips