Skicka presenter under tusenlappen!

Bor man på lite avstånd eller helt enkelt inte har möjlighet att besöka en firande bekant så kan det vara smidigt att kunna skicka en present istället för sitt närvarande. Men att skicka saker kan ju ibland kännas lite krångligt och klumpigt tänker du då. Inte alls, säger vi – här får du två perfekta tips på presenter att skicka.

En man som heter Ove

Det första tipset är boken En man som heter Ove som är skriven av Fredrik Backman. Fredrik Backman är frilansande journalist och är känd bland annat för sin blogg på Cafe.se. Hans skrivsätt är underhållande och innehåller mycket igenkänningskomik. Han lyckas alltid få läsarna att relatera till det han skriver. Denna bok är inget undantag, den handlar om en äldre man som heter Ove. Ove är en man som genom hela sitt liv varit konsekvent, framförallt så kör han konsekvent Saab. Boken är mycket underhållande men samtidigt gullig, och lite sorglig. Den kostar 192 kronor på Bokus, och det fina är att du kan välja att få boken skickad som present!

Postkakan

TårtaJa, du läste rätt – Postkakan. Precis som det låter så är det en kaka medelst tårta som skickas per post. Vem skulle inte bli glad att få en tårta i postlådan? Denna present är perfekt på flera olika sätt. Dels så kan det ju ibland vara svårt att komma på något bra och då är detta den magnifika lösningen. Dels så kommer mottagaren av tårtan att bli glad eftersom smaken är fröjdefull. Tårtan finns i fem olika smaker och dessutom finns möjlighet att köpa brända mandlar, med mera.

Skickar du tårtan inom Sverige så är den i regel framme i mottagarens postlåda redan dagen efter. Priset ligger på 190 kronor.Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted by admin in category "Tips