Spelpresenter

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge bort i present till någon. Vissa personer ”har allt” och köper det när de behöver det. Då är det inte alltid så lätt att veta vad man ska ge, det kanske inte känns så roligt att köpa en ask choklad eller en blombukett. Då har vi några tips till dig, ge bort ett spel. Presenten blir då annorlunda och rolig och det är en present som i stort sett alla uppskattar.

Stryktipset

stryktipset

En present som funnits med länge och som börjar kännas lite gammal är att ge bort en trisslott. Vill du ge bort en liten annorlunda form av present, som ändå kan ge utdelning på stora pengar, kan du ge bort en styrktipsrad. Stryktipset är en typ av spel som i Sverige kallas sportsbetting, vilket innebär att man bettar på sporter och i stryktipsets fall är det fotboll man bettar på. I första hand är det svensk och engelsk fotboll men det kan även förekomma andra matcher som till exempel landskamper. Är du intresserad att ge bort en stryktipsrad hittar du en bra sida här.

Sällskapsspel

En annan klassisk present som alltid går hem är att ge bort ett sällskapsspel. I dagens stressiga och uppkopplade samhälle är ett traditionellt sällskapsspel ofta uppskattat. Här kommer tips på några av våra favoriter;

  • Hur fan visste du det” – Spelet består av 500 kort med olika påståenden på. Dessa påståenden kan vara konstiga eller pinsamma att erkänna att man kan svaret på, för kan man svaret måste man nämligen delge det för de andra deltagarna. Ämnena är spridda och berör både skvaller, sex och kriminalitet. Ett exempel på påstående är; ” Varför blir händerna och fötterna skrynkliga då man legat i badet för länge?”. Spelet brukar ge heta diskussioner och jag garanterar att någon kommer att säga; ”Hur fan visste du det”.  
  • ”Jag har aldrig” – Detta spel har funnits med länge i många hushåll men har aldrig funnits som ett fysiskt spel, förrän nu. ”Jag har aldrig” bygger på att man läser upp påståenden med början ”Jag har aldrig..”, har man gjort det som står i påståendet måste man erkänna det. Spelet passar perfekt att använda i skolor, på fester och hemma med familj och vänner. Det är ett spel som lättar upp stämningen och gör att man kommer närmare varandra. Exempel på påstående kan vara; ”Jag har aldrig flirtat med en kompis pojkvän/flickvän”.


Copyright © 2020. All rights reserved.

Posted by admin in category "Spel